Besteld en nu?

NAUWKEURIG INVULLEN!

Direct na uw bestelling ontvangt u een bevestiging van bestelling. Als u verschillende tickets gekocht heeft, kunt u er meerdere ontvangen. Controleer a.u.b. deze gegevens goed. Mocht er een fout in staan, neem dan direct contact met ons op. Binnen twee werkdagen ontvangt u van ons de bevestiging met de rekening welke u binnen 14 dagen dient te voldoen.

NIETS ZO VERANDERLIJK ALS HET WEER…

Niets is zo veranderlijk als het weer in Nederland. Daarom zijn voorspellingen ruim voor vertrek eenvoudigweg niet te maken. Wij verzoeken u daarom gelieve niet om dagen van te voren contact met ons op te nemen. Wij zullen zelf op de dag van vertrek contact met u opnemen tussen 13.00 uur en 15.00 uur. Als de ballonvaart doorgaat ontvangt u van ons direct alle gegevens die u nodig heeft voor uw vertrek, zoals de opstijglocatie en de vertrektijd.

U zult ongetwijfeld denken: ‘waarom moet dat zo op het laatste moment?’ Een heel begrijpelijke vraag. Zoals u van ons weet, willen wij u een onvergetelijke ervaring garanderen. Dit kan alleen als wij de windsnelheid en windrichting zo nauwkeurig mogelijk bepalen. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat de windkracht te sterk is om te kunnen varen of dat een zware regenbui het onmogelijk maakt om te varen.  In het geval dat u door weersomstandigheden niet kunt vertrekken, kunt u direct een afspraak maken voor een nieuwe ballonvaart.